Kulinářské umění kuchaři předvedli v následujících kategoriích:
Z přihlášených 338 týmů se do velkého finále dostali opravdu ti nejlepší, kteří byli vybráni odbornou porotou a také veřejností pomocí hlasování na našich stránkách. Pět postupujících družstev z každé kategorie bravurně zvládalo základy zdravého stravování. Žáci představili nápadité recepty, dokonalou přípravu a servírování na úrovni gastronomického umění.
Výsostné právo zasednout do odborné poroty tentokrát získaly herečka a zpěvačka Michaela Tomešová, ředitelka Odboru bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství České republiky Jitka Götzová, Tereza Skrbková z externí komunikace Alberta a manažerka projektu Zdravá 5 Alena Paldusová.
Rozhodování nebylo vůbec jednoduché. Originální recepty, výběr surovin dle principů vyvážené stravy, znalosti dětí při vědomostním kvízu i samotné představení pokrmů a týmů. To vše bylo rozhodující na cestě za vítězstvím. Bez ohledu na samotný triumf si jistě všichni účastníci poslední květnovou sobotu užili v rytmu vůní, čerstvosti, krásy, radosti a skvělých zážitků.
Kdo se nakonec se svou vařečkou postavil na stupně vítězů?
KATEGORIE MATEŘSKÉ ŠKOLY
|
|
|
|
|
KATEGORIE ZÁKLADNÍ ŠKOLY, 1. - 2. třída
|
|
|
|
|
KATEGORIE ZÁKLADNÍ ŠKOLY, 3. - 5. TŘÍDA
|
|
|
|
|
KATEGORIE ZÁKLADNÍ ŠKOLY, DRUHÝ STUPEŇ
|
|
|
|
|
KATEGORIE DĚTSKÁ ZAŘÍZENÍ
|
|
|
|
|
Vítězným týmům patří srdečné gratulace a hlasité ovace. Těšíme se na společný zážitkový víkend v nádherném jihočeském Resortu Hulín. Čeká tam zasloužená odměna v podobě nezapomenutelných zážitků, slunečných dnů a nabitého programu pro všechny.